maandag 28 juni 2010

vertrouwen verbinden en verbeelden bij SLOW TRUST, 21 juni AmsterrdamEn zo gaat dat dan dus;  zo opgaan in waar je mee bezig bent, dat daarvan verslag doen op dit blog er niet eens van komt!

Ben natuurlijk ook een beelden mens. Maar omdat dat wel heel erg vanuit mijn eigen comfortzone bedacht is en ik anderen juist altijd probeer te prikkelen om eruit te komen, kan ik zelf niet achterblijven toch?

Veel gedaan, en alles gelinkt, geladen en ontstaan vanuit "mijn: thema vertrouwen.


21 juni een geweldige dag samen met Jan Schipper, Tica Peeman, Marcel van Marrewijk en Raymond Geurts. Samen met hen Slow Trust opgezet en die 21 juni op locatie in Amsterdam samen met ± 25 man aan de slag gegaan met de vraag:


Wat moet je zaaien om vertrouwen te oogsten ?

De locatie was bij berkeley square was  prikkelend! De deelnemers actief en heel verschillend. Maar de middag was geweldig en leerzaam. Zeker voor mij. Leuk om eens mensen te ontmoeten die heel erg ook vanuit modellen denken vaak een ongelovelijke kennis hebben van hoe mensen tot dingen komen. Twas geweldig om met mijn beeldbijdrage mensen tot nieuwe ingangen en perspectieven weten te verleiden.ontstaan vanuit Slow Management

aan de slag met beeld. Iedereen kon knippen en plakken en vervolgens zijn of haar beeld onderbrengen onder wortels 
 (randvoorwaardes om vertrouwen te laten groeien), stam (de basis waarop vertrouwen groeit), en bloei (de sublimatie van het geheel, waar leidt vertrouwen toe!)


bespreking met elkaar en discussie over wát nou voorwaardes zijn en hoe die zich vertalen binnen een organisatie. Leuk om te merken dat wat voor sommige randvoorwaardes zijn, datzelfde voor anderen onder de sublimatie van het geheel vallen!

 


Welk zaadje wil jij laten groeien in het proces van vertrouwen?

Met die vraag ging als afsluitend ritueel de gouden kei rond. Op de langste dag van het jaar, de dag waarin het het langst licht is, was het mooi om te zien dat een ieder zijn eigen ingang, zijn goud, zijn zaadje wist te benoemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten