maandag 28 juni 2010

artez upgraderes lessen

Afgelopen zaterdag weer de eindbeoordelingen meegemaakt van de Artez studenten Upgraders.


Té leuk weer om na afloop van een cursus het werk te mogen bekijken en dan nog je mening erover te kunnen delen ook! In het lesgeven kan ik mijn energie goed kwijt!


De Upgraders zijn over het algemeen wat oudere studenten die niet mee roverwegen om naar de academie te gaan, maar dei wel, op academisch niveau hun handschrift willen ontwikkelen. Ik probeer hieraan een bijdrage te leveren door tekenlessen te geven waarin ik het accent wil leggen op tekenen als middel om tot je eigen expressie te komen. 


Tekenen is het meest kwetsbare, maar tegelijk ook meest uitdagende middel om je eigen verhaal te vertellen. Het lijkt zo eenvoudig; wat tekenen. Maar hoe wordt iets levenskrachtig? Hoe krijgt je lijn esprit? Hoe kom je tot een vitaal beeldverhaal?


Middels fysiek heel lichamelijke klank en groot formaat papier lessen probeer ik de studenten uit hun comfortzone te halen en zo heel nieuwe inzichten te geven in hun mogelijkheden.


Heerlijke lessen vol energie!
3 opmerkingen:

 1. Hallo Anook,

  Vraag me niet hoe,
  het zijn misschien onuitsprekelijke lijnen,
  maar ik kwam op je site en je blog terecht.

  Je inspireert me, en ik hoop dat we ooit kans zien om elkaar te ontmoeten.

  Dankjewel

  Groet,

  Marc Paul

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Anook,
  mag ik vragen in welke categorie je zit bij Artez? Ik wil namelijk zelf ook naar Artez in Arnhem en daarom probeer ik zoveel mogelijk info te verzamelen (:
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Anook, kwam op je site terwijl ik zocht naar info over de Upgrader cursus aan de Artez in Arnhem. Ik kan het op hun website niet vinden. kan jij me een link geven hoe ik aan informatie kom. Vind jouw site inspirerend en vol levenslust.
  Zwaan

  BeantwoordenVerwijderen